You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Bul
BGN
5 дни от 8:00 до 17:00 0431/64771
  • Вашата количка е празна!

Информация за доставка

Уважаеми клиенти, поръчки направени в ПЕТЪК след 14:00 часа СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден след това. Поръчка направена през делничен ден след 14:00 се ОБРАБОТВАТ на следващия ден. Обаждане от наш сътрудник можете да получите в рамките на 24 часа, след като сте направили поръчка - не важи за СЪБОТА, НЕДЕЛЯ и ПРАЗНИЧНИ ДНИ.

Основен доставчик - фирма "Спиди" за София и за страната.
  
След като в онлайн магазин soleti.bg постъпи поръчка от Потребител, консултант на нашия сайт се свързва с него, за да бъдат уточнени подробностите и да бъде потвърдена поръчката. В случай, че поръчаният продукт не е в наличност, поръчката може да бъде анулирана. Доставките се извършват от куриерска фирма Спиди, до офис на фирмата. Доставка се прави само след потвърждение от страна на клиента!!!

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката се заплаща дължимата сума на куриера. 


Условия за връщане на продукт

В срок от 14 работни дни след като получите продукта, имате право да  го върнете съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП). Ние ще Ви възстановим изцяло заплатената за него сума съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите.

Необходимо е, да следвате описаните стъпки:
 - Изпратете е-мейл на адрес: office@dulgering.com  в който да посочите номера на поръчката, кода/овете на върнатия/те продукт/и.
 - Изпратете продукта в състоянието, в което сте го получили, без да сте го обработвали по какъвто и да било начин, заедно с касовата бележка, стоковата разписка, етикета на продукта и опаковката.

Разходите, направени по доставката за връщане на покупката са за Ваша сметка.
Стойността на върнатата стока може да се възстанови по банков път или чрез наложен платеж по куриер (при връщане на стоката), да се възстанови в 30-дневен срок от датата на връщане.

За допълнителна информация се свържете с нас на имейл, или по телефона.